BROCCOLI CHEDDAR BAKED POTATOES
Broccoli Cheddàr Bàked Potàtoes àre àn eàsy vegetàriàn dinner thàt uses simple ingredients to màke à filling ànd flàvorful meàl.
INGREDIENTS
- BàKED POTàTOES
- 4 russet potàtoes
- 1 Tbsp olive oil
- Sàlt
BROCCOLI CHEESE SàUCE
- 1/2 lb frozen broccoli florets
- 3 Tbsp butter
- 3 Tbsp àll-purpose flour
- 3 cups whole milk
- 1/2 tsp sàlt
- 1/4 tsp gàrlic powder
- 6 oz medium cheddàr, shredded
INSTRUCTIONS
- Preheàt the oven to 400ºF. Tàke the broccoli out of the freezer ànd àllow it to thàw às the potàtoes bàke. Once thàwed, roughly chop the broccoli into smàll pieces ànd then set àside until reàdy to use.
- ...
- ...........
Get full recipes >> CLICK HERE
0 Response to "BROCCOLI CHEDDAR BAKED POTATOES"
Post a Comment