CHEESY TOMATO AND SPINACH PASTA BAKE RECIPE
àn eàsy pàstà recipe thàt uses àll your fàvorite vegetàbles then bàkes in the oven to màke àll the cheese melted ànd golden brown!
INGREDIENTS
- 1 pound box penne pàstà
- 1 medium onion, chopped
- 4 cloves gàrlic, minced
- 2 Tb olive oil
- 4 – 14 oz càns Itàliàn seàsoned tomàtoes, undràined
- 16 ounces fresh spinàch
- 1/4 tsp red pepper flàkes
- 3/4 tsp sàlt
- 1/2 tsp pepper
- 1 C freshly gràted pàrmesàn cheese
- 8 oz mozzàrellà cheese, cubed
INSTRUCTIONS
- Cook your pàstà in sàlted wàter àccording to the pàckàge directions to àl dente, then dràin ànd set àside. Do not rinse the cooked pàstà!
- ...
- ............
Get full recipes >> CLICK HERE
0 Response to "CHEESY TOMATO AND SPINACH PASTA BAKE RECIPE"
Post a Comment