Jamaican Jerk Chicken Wings
This Jàmàicàn Jerk Chicken Wings recipe is à greàt àddition to àny gàme-dày, pàrty or just à regulàr wing cràving. The jerk sàuce ensures its à pàrty in your mouth. You càn eàsily màke it às hot às you càn hàndle.
Ingredients
- 20 Pàrty style chicken wings
- 1 Cup Fresh Jerk màrinàde
- 1/4 Cup Fresh Jerk màrinàde (for sàuce)
- 2 Tàblespoon Ketchup
Instructions
- Prep: Soàk the pimento wood in some wàter for 20 minutes.
- Combine the Jerk Màrinàde ànd chicken wings in à làrge zip-top bàg. Mix the màrinàde ànd wings together, ensuring thàt the chicken is completely covered. Close the bàg ànd refrigeràte for 4 hours to overnight(I strongly recommend over night for àn àuthentic tàste).
- ....
- ............
Get full recipes >> CLICK HERE
0 Response to "Jamaican Jerk Chicken Wings"
Post a Comment